Geplaatst op 1 reactie

Minder verspilling: Too Good To Go

Binnenkort worden er een paar magic boxen aangeboden via de bekende service too good to go. Hiermee wordt invulling gegeven aan duurzaamheid. Het doel is om minder afval te creeƫren. Dit kan makkelijk door geen producten weg te moeten gooien die over datum zijn.

Voor Taart, Boek en Thee valt dat sowieso mee. Taart wordt nu alleen nog in bijzondere gevallen gemaakt, Boeken zijn nooit over datum en Thee ook niet snel. Sommige producten in een pakket misschien wel. Denk aan koekjes, of misschien een beautyproduct. Dan is dit een mooie oplossing.

Houdt deze pagina goed in de gaten om een magic box te bemachtingen: https://share.toogoodtogo.com/store/971816/collaboration?locale=nl

1 gedachte over “Minder verspilling: Too Good To Go

  1. Wat een geweldig initiatief om via Too Good To Go magic boxen aan te bieden om voedselverspilling te verminderen! Het is goed om te zien dat er aandacht wordt besteed aan duurzaamheid, zelfs voor producten zoals taart, boeken en thee, die doorgaans niet snel over datum gaan. Een mooie oplossing om ook andere producten in het pakket te redden en te gebruiken. Ik zal zeker de pagina in de gaten houden om een magic box te bemachtigen. Bedankt voor het delen van dit nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *